İşleme metodu deneysel bir kahve Colombia Jairo Arcila, Coffee Project stoklarında Mükemmel bir kahve lezzetine hazır olun...
Colombia Jairo Arcila'nın ilk yudumunda müthiş meyvemsi bir lezzet damağınızı kaplayacak. Ardından ahududu ve böğürtlene benzeyen bu lezzet yerini yumuşak bir kakao tadına bırakacak. Çok çok az bir ekşilik bu lezzete eşlik edecek. Bu kahve Jairo Arcila tarafından Santa Mónica çiftliğinde yetiştirilmiştir. 72 saatlik kuru anaerobik fermantasyon süresine maruz bırakılmıştır. Bu fermantasyon aşamasında olgun kırmızı meyveler ve şarap maya ilave edilmiştir. Kirazlar daha sonra hamur haline getirilmiş ve kurumaları için olgun kırmızı meyvelerin bulunduğu yükseltilmiş yataklar ideal olana kadar kahvenin arasına yerleştirilmiştir. Bu mikrolot %100 Castillo'dur. Bu çeşitlilik Federación Nacional de Cafeteros. Caturra'dan daha verimlidir ve kahve yaprağı pasına karşı dayanıklıdır.
Üretici: Jairo Arcila Bölge: Armenia, Quindio / Santa Monica İşlem: Anaerobik Fermantasyon + Kırmızı Meyveler ve Şarap Mayasıyla Fermantasyon Varyete: Castillo Rakım: 1450 – 1500 m
Belirtelim:
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.