Karşınızda koyu kavrumda kendini gösteren bir kahve: Bella Giana !
İşleme yöntemi Naturel olan Bella Giana, koyu kavrumumuzla, doyurucu ve yoğun bir tad karakteristiği edindi. Bu yoğunluğu, orta-üst derece ve acı olmayan şeklinde tarif edebiliriz; yani ilk yudumla birlikte yoğun bir kahve içtiğinizi farkediyorsunuz fakat bu yoğun tad hızlıca yerini tatlı bir kavrulmuş kuruyemiş aromasına bırakıyor. %100 Arabica ve Natürel işlenmiş olmasının avantajlarını her yudumda hissettiren bir kahve.
Orta-Üst derece kavurduğumuz, yoğun kahve tadı sevenler için idealdir.
Not: Yoğun olmasına rağmen acı bir tadı yoktur.
V60, Aeropress, Chemex, French Press gibi ekipmanlarla ve 1/16,6 oranında demleyebilirsiniz.